Respons senaste klädbytet

Här är några funderingar från er bytare som bytte kläder 14-15/11. Har du fler? Maila oss på dressoffdresson@gmail.com
/Jennie och Ida

POSTAT AV EMMA:
Tack för en underbar helg! Fick mycket nytt i min garderob. 
En sak som skulle kunna förbättras är att ha bättre uppdelning mellan A och B plagg som ni hade i söndags. Eller att utgå från plagg som är i bra skick och "inne" istället för att bara utgå efter märken. Ni borde dessutom försöka ha det oftare!
------
Tack, Emma! Vi tar med oss din synpunkt i en utvärdering. 
Kul att du blev nöjd med bytet!
/Ida Dodo

POSTAT AV KAJSA:
Mycket bra grej!
Vore bra om ni hade koll på att de som är inne och plockar kläder först har lämnat in sina kläder, och inte gör det på slutet...
Man kanske skulle ha A, B och C-plagg där tex en snygg och oanvänd kofta utan speciellt märke blir B och slitna tajts eller slitet trikålinne blir C? Kanske blir krångligt? Tyckte dock att det var mkt stor skillnad på olika B-plagg.
Hoppas ni orkar fixa det snart igen!
------
Hej Kajsa!
Kul att du gillart! Så jäkla bra att ni som kommer är så bra på att rensa. 
Du har en viktig poäng där, givetvis ska alla som plockar på sig plagg först ha lämnat in sina egna. Nu hade vi vissa problem med folk som gjorde tvärtom. Det måste framgå tydligt att detta inte är ok. Vi vurmar för rättvisa även på denna lilla nivå. 
Så till det om C-plagg, som vi talat om och kommer tala om igen. Bra på vissa sätt, men alltid krångligare med fler indelningar. 
Tål att tänkas på!
Tack för dina synpunkter. Ses!
/Ida Dodo
-
POSTAT AV ELIN:
Hej!
Tack för härliga klädbytardagar. Det är verkligen ett superbra initiativ och jag kom hem med mycket fina fynd =). Har lite förslag till förbättring:
- Bättre uppdelning i A och B plagg. I lördags hamnade en del av det som ni klassifierat som B ändå under A-märkningen. Det skulle även vara bra om det blev lite förutsägsbart för oss bytare vad som är A och B. Håller med Emma om att kläder som är "inne" borde också få vara A.
- Ha lite bättre koll på skicket de inlämnade kläderna är i. Jag förstår att det kan vara svårt när det är mycket folk, men det fanns en hel del fläckiga och trasiga kläder både bland A och B kläderna. Det är tråkigt att komma hem och bli besviken.
Annars verkligen bra jobbat. Ser redan fram emot nästa tillfälle =)Klädbytardagar är ju beroendeframkallande.
------
Hej Elin. 
Svårt det här att klassificera, det märkte vi i helgen. Alla har närapå olika uppfattning om vad som är hett just nu. Men vi får försöka bli bättre och tydligare. Likadant vad gäller plaggens kvalitet. De ska givetvis inte komma igenom om de är i dåligt skick. Kvalitetskontrollen har fått lida när det varit kö. Det måste vi styra upp!
Tack för dina synpunkter och varmt välkommen igen!
/Ida Dodo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0