Packa pappas kappsäck

Är inte det här den mest praktiska lilla väska man kan tänka sig. Alldeles gyllene och garanterat ingen risk för övervikt. Den är designad och tillverkad av WABY i Thailand och saluförs hos annajohanna som tycker det är viktigt att veta varifrån grejerna de säljer kommer. Läs mer om producenten och se fler fina grejer i deras webshop.


For big games to come

Revery Stockholm är ett lite märke som säger att de har kontroll på hela produktionskedjan genom att bara köpa tyger från Europa samt att all produktion sker i Sverige. Deras pyttelilla butik ligger på Metargatan på Södermalm i Stockholm och visar just en film av deras senaste kollektion som de kallar For big games to come. Det handlar om tennis. Lisa Billvik och Sofie Forsman har skapat den vackra lilla pjäsen som du även kan se på Reverys hemsida.

Det var som katten

Har du en katt eller ett annat husdjur som hårar? i så fall kan du slå två flugor i en smäll och få ett renare hem samtidigt som du får en trevlig accessoar. Skicka håret till dessa kreatörer så fixar de en handväska av pälsen för sisådär 270 dollars. Som hittat!


BokfyndNågra av helgens bokfynd på Brunogallerian. Härligt! Nu gör det inget att vintern är lång.

Viv la sacVivien Cheng ger nytt liv åt vintageväskor . Hennes devis är EVERY THINGS DESERVE A SECOND CHANCE. Hon bloggar på 21 dresses.

Vive la France


Andrea crews gör nytt av gammalt, blandar högt och lågt, mode och konst. Ge oss en enkel till Paris!

CDDVDVINYLOCHBOKTill helgen går vi till Brunogallerian. Där kan vi byta till och från oss ovanstående.

Snabba som få

Nu har vi en egen sida på Facebook. Bli vår beundrare så får du veta när och var nästa byte går av stapeln först av alla.


RSS 2.0