Démode

Easter habits
Påsktips från Démode.se


Träffade på Miss Démode härom sistens och fick en rejäl inspirationsspruta rakt in i armen. Tänk mode. Ta bort trender och ta fram glädjen kring att klä sig. Kolla in deras hemsida. Jag tänker i alla fall inte missa en sekund till av det de gör. /J

PS. Démode betyder omodern på franska för den som undrar. DS.

Baby steps

Upptäckte häromsistens Footsteps. Ett nätverk av kvinnliga företagare som satsar på den hållbara stilen. Det gillar man ju. 13 olika företag som handlar med allt från snask till guld. (och massa annat där emellan) Kolla t ex in babyfiltarna hos Kurtis. Snyggt!


Press
Spring nu genast ner till tidningskiosken på hörnet och inhandla senaste (andra) numret av Effekt. I den kan man nämligen läsa om klädbyten. Bilder från vårt senaste byte och kloka ord från oss hittar du också. Råkar du bo på Söder eller Östermalm kan du också läsa om oss i lokaltidningen den här veckan. Om inte Söder- eller Östermalmsnytt dunsat ner på ditt hallgolv kan du kika här. Tjing!

Ombyte förnöjer

Under tiden min kära partner gav sin andra fantastiska lilla son möjligheten att se dagens ljus passade jag under lördagen på att göra lite konkurrensbevakning. Swap-o-rama var i stan och körde byte under första dagen av Nordiskas nya utställning "Modemakt". Passade på att byta till mig tre paltor varav två ni förmodligne kommer få se på nästa Dress Off Dress On. Ibland är man visst lite förhastad! Nån som känner igen sig? Kul var det i alla fall! Och trevligt att snacka med andra bytesarrangörer. Lyssnade också på Bea Szenfeld som bland annat har gjort klänningar av papper och underkläder av gamla herrskjortor. Kul och inspirerande föreläsning!

SIGNED SEALED DELIVERED

Kikade in på Etsys svenska motsvarighet Signerat.se alldeles nyss och hittade genast dessa bedårande ting av vår tid. Tillverkade av tyg från en svunnen dito. Allt som säljs på sidan ska va handgjort. För man gillar ju det.


Nordiska vänner från Göteborg

Den 13:e mars är det åter dags för Swap-o-rama att gästspela i hufvudstaden. Den här gången kan vi också höra dem prata om sin verksamhet. Det hela äger rum på Nordiska museet som samtidigt passar på att inviga sin nya modeutställning.


Omänskligt

(Förlåt den göteborgska ordvitsnivån)

Fick idag en bra FB-injudan från nystartade Rättviseförmedlingen. Så skriver FRAU på hemsidan:

Erbjudande till alla producenter av tv-program, tidningar, konserter, klubbar, föreläsningar och galor, som letar men har svårt att hitta bra kvinnor som vill och kan medverka. Härmed står Rättviseförmedlingen till er tjänst. Kontakta FRAU så kan Rättviseförmedlingen alldeles kostnadsfritt hjälpa er hitta prima alternativ.

Rättviseförmedlingen är härmed lanserad och alldeles gratis. Välkomna!

 

We likey!


RSS 2.0