Swop art


I dag svängde vi förbi Swop Art på balla Roslagsgatan och fick en trevlig pratstund med Mariam Normark som driver galleri, swop och free shop samt hyr ut ateljéplatser. Kolla in henne och stället i en liten video här.

I morgon är det dags för den årliga superloppisen i Hornstull då locals saluför sina gamla prylar på trottoarer och torg. Najs! Nu hoppas vi bara att det slutar regna så att det blir lika trevligt som det brukar!

Finalisterna utsedda

Nu är Gemensam Styrkas alias Facket för skogs-, trä-, och grafisk branchs, lyckade reklamkampanj över. De slutgiltiga fem finalisterna är Rättviseförmedlingen, Vi bygger ett djurhem, Escool, Ecoloove, ekologiska toaletter till fattiga kvinnor, Vi samåker ännu mer. I vårt hjärta hoppas vi att Rättviseförmedlingen tar hem segern! Lycka till i finalen den 1:a juni!

Vi är i final!

Tack alla ni snälla röstare! Vi kom till final med knapp marginal i Gemensam Styrkas idétävling. Nu knåpas det för fullt på en bra beskrivning av vad vi vill använda vinsten till. Vår tanke är att göra klädbytet mer lättillgängligt genom mer regelbundna aktiviteter, en fast adress och turné. Den 1:a juni presenteras de 5 vinnarna. Hoppas Stefan Holm och gänget i juryn gillar vår plan!

RSS 2.0