Hyresrätt

Läste på CSR i praktiken att i Singapore har de kommit betydligt längre än vi när det gäller att utveckla hållbara affärskoncept. Både miljömässigt och ekonomiskt. Se själva!

Miljövänliga dagen

Här kan du byta kläder
Bild från Naturskyddsföreningen

På lördag 24/4 ordnar Naturskyddsföreningen klädbytardagar runt om i landet för att fira Miljövänliga dagen. Om du är i Bjursås, Falkenberg, Flen eller på någon av ytterligare 33 platser är du lyckligt lottad. Kolla in på Naturskyddsföreningen för komplett lista.

PS. Vi har tagit oss in på topp 20 nu!


23!

.

Spänningen stiger

Med 18 dagar kvar ligger vi på 26:e plats i Gemensam Styrkas tävling. Några hundra röster till och vi är med i spelar  om finalplatserna! Hjälp oss en bit på väg genom att rösta här. Fler, större och bättre byten utlovas.

Nästa byte

Vill du meddelas när nästa byte går av stapeln? Maila oss då på dressoffdresson@gmail.com Märk mailet "maillista" eller gå med i vår facebookgrupp.

29!

Halloj!

Nu ligger vi på plats 29 i Gemensam Styrkas tävling. Glöm inte att man kan rösta varje dag fram till 1:a maj!

Vi tävlar

Vi vill gärna fortsätta arrangera byten samt göra dem fler, större och bättre. Vi vill engagera så många som möjligt i denna fantastiskt roliga verksamhet som gagnar både din garderob och vår miljö. Rösta på oss i Gemensam Styrkas idétävling så kan vi få chansen att tävla om 100 000 kr till att utveckla klädbytarkonceptet och göra det tillgängligt för fler. Hurra hurra!

RSS 2.0