Byt konstNästa söndag, den 7:e mars tänker vi bege oss till Roslagsgatan för att byta konst. Art swop @ Swop art. Fin-fint! Vi kommer!

Lånegarderoben


Bild från Lånegarderoben.se

Våra kompisar Medveten Konsumtion tillsammans med föreningen Kreatitivet och Studiefrämjandet ordnade i helgen det mest intressanta modeeventet sen klädbytet kom till stan. Se TV4 intervjun med dess skapare här. Inspirerande!

Ett nät av bra tankar!

Dagens evenemang på Debaser Medis var superpeppande och vi har träffat och lyssnat på supersköna brudar som Meditra, Hanna Hellquist och tjejen bakom löparsajten RunAlong.se. En mycket inspirerande dag! Mer om detta och eventuella bilder inom kort! Peace out!

Lördag


Lördagen den 20 februari arrangeras STHLM [fjutjör], ett event för unga Stockholmskor på Debaser Medis i Stockholm. Syftet är att skapa diskussion om Stockholms framtid genom att fokusera på entreprenörskap i alla dess former.

Vi finns där hela dagen och kl 19.00 kan ni höra oss berätta om Dress Off Dress On i "Speakers corner". Kom kom! Se programmet och anmäl er här: http://sthlmfjutjor.wordpress.com/program-2/

Välkomna!Överskottet

Ca tio svarta säckar blev över efter senaste klädbytet. Dessa säckar gick till arbetskooperativet Solrosen i Östervåla.


RSS 2.0